Första ordentliga genomköraren

I måndags var min första lediga dag och fint väder blev det med, åkte ut till familjen och utnyttjade trädgården maximalt. Finns många fina blommor där att fota! Sen så hade pappa ett kamera/film-stativ hemma som ingen använder och det gjorde ju inte mig ledsen det minsta. Blev stor skillnad på kvaliteten och visst jag blev ju bättre på att hantera fokus, bland annat, under dagen. Det syns rätt tydligt på skillnaden mellan de två första bilderna jag har lagt upp nedan.
 
Provade alla möjliga inställningar för att försöka hitta rätt, men svårt att se hur bra man har lyckats i kamerahusets skärm så var grymt nyfiken på att se hur det blev på datorn. Använt mig av Picasa endast, inget avancerat just nu, behöver lära mig lite mer innan jag lägger pengar på ett bättre program. Lite resultat har ni nedan =)
 
Utan stativ:
Med stativ:
 
Julrosen blev lite av en favorit att fota, så enkel och egentligen färglös men när man kommer nära så ser man hur vacker den är.
 
 
 
Sen så började leka loss i gammal vana och fick ihop lite fina reslutat tycker jag.
 
 
Brorsan lyckades jag inte fånga på bild men mamma och pappa fick snällt ställa upp som offer för mina inlärningsförsök för att förstå alla inställningar.
 
 
Nu har jag en hel del ledigt framöver från jobbet så lär snart dyka upp mer bilder!
 
 
 
Fotograferandet | |
Upp